lördag, oktober 04, 2008

Bebisgos och stortjejsbus

Sitter och slappar framför tv:n och kollar lite mejl. Det är nåt konståknings-såpaprogram på tv med Carina Berg och Carolina Gynning (med en hel tvättbjörn på huvudet?) som programledare tydligen. Är det nåt nytt Let's dance-program? Är det vad som bjuds en lördagskväll? Det och "Crocodile Dundee i LA". Yippie.

Lillebror har precis gått iväg på en 25-årsfest för kvällen så Mattias och jag är själva här ikväll. Vi är nog lite trötta. Hade från början funderingar över att åka till Växjö och se bio, men vi orkar inte fara tillbaka igen. Vi har ju varit där redan idag. Vi gick på stan en sväng, köpte presenter till brorsans barn (presentkort till minikillen och Dunderklumpen till stortjejen), Mattias kunde inte låta bli att köpa Warhammer Online (jag hoppas jag kommer hålla mig, det finns inte tid helt enkelt, hur koolt det än verkar) osv. Sen var vi och åt nybakade kanelbullar på kanelbullens dag (tydligen) hos brorsans familj. Brodern själv var dock inte hemma utan är hos storasyster och mekar bil. Men barnen; Lea snart 3 och Theo knappt 4 månader och hans sambo Elin var hemma.

Det blev en del bus förståss. Sist vi var där var Theo alldeles nykläckt och gjorde ju inte direkt nåt särskilt. Nu var han lite större, mer personlighet lyste igenom och han var väldigt nyfiken på allt. Han verkar vara en nöjd och tillfreds liten sötsak. Som helt fastnade för Mattias såklart. Alla barn gör det, och han klagar då inte. Knappt jag fick hålla i honom utan han satt nöjt hos Mattias. Utom när han var hungrig då; inte ens Mattias var bra nog då.

Lea kändes också större, trots att vi var där så sent som i juli Hon verkar vara en klipsk brud och klurar på en massa saker. Och lite av en kommande chef kanske. "Du ska göra så, du tar den här, hämta den" osv. Hon lyckas såklart inte styra sin omgivning jämt men hon försöker så gott hon kan. Säkert har det påverkat att det nu finns en ny stjärna i familjen att slåss om uppmärksamheten med. Men överlag verkar det funka bra.

Mm, som vanligt önskar jag att jag fanns närmare på ett sätt. De växer fort och man är ofta en lite luddig faster på distans. Och klart att man mår bra av att få snosa bebis och resonera med en 3-åring om livets självklarheter. Det är trivsamt. Förhoppningsvis får ni bildbevis på sötingarna snart.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha! Jag har också köpt Warhammer Online. Spelade betan, skit kul spel faktiskt :-D. Har dock inte kört något efter betan, spelet ligger och väntar på mer "tid". Känns dumt att skriva in koden, få en gratis månad och inte spela något. Om du nu skulle börja spela, berätta vilken server så vi åtminstonde kan börja på samma.

Sitter på 4an föröverigt, fick gå ut på kvall-övertid. Konstigt att Mona fick semester utan att de ordnat någon som kunde jobba för henne? Nu fick de fick ringa ut mig i sista stund. Bryter i och för sig min ledighet...men jag kan sitta här och skratta åt pengarna jag får för besväret, bara "en" natt trots allt :)

/Johan

Sara sa...

Skojigt! Ja, det lär bli svårt att hålla sig ifrån, det ser onekligen spännande ut. Lite buggigt ska det visst vara, men det är ju alla spel i början. Säger till om server, promise.

Hm, ja det låter ju lite märkligt, men det är det mycket som är där just nu. Vet inte om de har full koll än riktigt. Jag fick ledigt en natt av K för resan och ringdes sedan upp av G som undrade varför. Kommunicerar de inte? Gör ju inget, men det verkade märkligt. Ja, de verkar ju ha en del att stå i, har aldrig mött nån på morgonen.

Anonym sa...

Jo det är lite småbuggar och annat i spelet. Men de fixar saker i varje patch har jag hört, så de jobbar rätt hårt. Största problemet nu är att det är obalanserat, fler Chaos än Order spelare på servrarna så är man Order får man alltid pisk...

Ja, gick förbi chefkontoret. Verkar som alltid en är ledig när den andra jobbar, så jag tror kommunikationen inte är den bästa. Men de ska vara väldigt givmilda med ledighet, så passa på! :P

/Johan

Sara sa...

Kan förstå det. De där gröna sakerna verkar ju kul att spela. =) Men Mattias verkar vara på g att spela Order.