fredag, oktober 03, 2008

I'm in Gävle!

Så, nu sitter jag nymätt av en bra frukost på ett hotellrum och halvtittar på debatten mellan vice president-kandidaterna som gick inatt. Intressant och tråkigt på samma gång.

Vi blev såklart sena iväg igår så vi var inte framme i Gävle förrän ganska sent på kvällen. Det spöregnade hela vägen ner, verkligen inte det väder som jag trivs att åka i. Kontrollpanelen i mitt huvud blinkade alarm hela tiden. Men det gick bra och vi kom fram precis innan receptionen stängde för kvällen. Vi lämnade bara väskorna på rummet och gav oss ut på matjakt sådär strax efter 22-tiden igår. Och det gick bra. Portiern visade vägen till en pizzeria/restaurang som var helt okej där vi åt god pizza och tog varsin öl. Jag var nog rätt trött vid det laget för jag lyckades nästan känna mig yr efter halva. Bläddrade en stund på tv:n innan vi somnade och Mattias kom med gårdagens bästa citat. Jag låg och höll i fjärrkontrollen till tv:n när han plötsligt sa:

-Du tvättar dig väl om händerna sen? Tänk om Alexander Bard har varit här!

Just då var det hysteriskt roligt iaf. Vi hade i bilen ner ett par timmar innan, just diskuterat Bards ganska fåniga facebook-/mediautspel om att det är naturligt med sperma på tv:n så därför bör man inte ta bort porrkanalerna på hotellen. Hans argument är inte bara fåniga utan stendumma. "Tycker man inte det är roligt att städa får man byta jobb". Eh...ja, just det. Så funkar det i verkliga världen. Smart.

Nu slöar vi på rummet en stund, sen är det dags att påbörja färden än mer söderut. Jag hoppas det blir lite bättre väder idag än det var igår.

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Hahaha! Tycker också det var kul!