måndag, oktober 27, 2008

Jag brukar ju...

...gratulera vänner här så jag får såklart även gratta Johan på 28-årsdagen en dag sent! Ett och ett halvt år kvar till krisen, give or take... =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bah!

Eller jo...

vet inte..hoppas inte..

men ja, jag är gift och ska ha barn...så jag har väl kanske egentligen inte så mycket och krisa över :P

Tack föresten :)

/J

Sara sa...

Haha, nej vi pratade faktiskt lite kris inatt, Jag och D (som är årsbarn med dig) och jag tänkte just det om krisen blir lindrigare eller kanske helt uteblir om det som man annars gärna krisar för att man inte gjort är avklarat? Men det finns väl alltid nåt att flippa över? =)

Unknown sa...

Visst finns det saker, men jag är ju inte i er späda ålder dock;-) Min kris utspelar sig mycket mer kring karriär. Tycker att jag får frågor flera gånger om dagen som ser ut: "Men vad gör du nuförtiden då? Själv har jag nu lämnat jobbet som personalchef för jag kände att jag ville vidare, så nu är det halvtid egna företaget och halvtid spelar jag in plattor." Vad svarar man? Jo, man börjar flacka med blicken och svammla något om att "....jo, jag har ett jobb som jag går till varje dag....."
Jag vet att det säkert inte är så, men jag tycker att detta med karriär är ett område som verkar definiera oss mer och mer ju äldre man blir. Alltså; till er spädisar, satsa på karriären!

Sara sa...

Spädisar... =) Jo det är kalrt att jobbet är viktigt, det är väld et första man får frågan om när man träffar nån man inte sett på ett tag. Så visst. Den kloka äldre kvinnan har rätt! ;)