onsdag, oktober 15, 2008

For my WoW friends

Åh, den nya patchen i WoW har medfört att man måste lägga om kanske hälften av sina talentpoints. Förstå vilket ältande det var förra gången innan jag hittade ett bra läge för min Holy Pala. Grr, jag hoppas att det bara innebär förbättringar för övrigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Paladiner är helt jävla IMBA nu...klagas högt om dem på testservrarna. De risar upp Death Knights level 80 utan problem tydligen och kan sola de mesta själv.

Min Hunter är nog helt fucked-up nu, de mesta ändringarna var ju på hunters såg jag....men det blir nog kul endå

/Johan

Sara sa...

Hm, ja jag har inte hunnit logga in och kolla än. Känner mig trött på förhand när jag hörde att det mesta måste läggas om, inkl addons osv. Men är det bra nyheter så lägger sig nog min skepsis snart =)

Anonym sa...

Argent Dawn har legat nere hela dagen, så jag hann inte testa något. Men jag snabb gjorde en ally på en annan server och tittade på Stormwind harbor och barberaren. Kul tillägg, Stormwind känns nu helt plötsligt väldigt öppet...

/Johan

Sara sa...

Jag har inte heller kunnat testa något. Min dator strejkade lite mot det stora utrymmet som patchen krävde så jag måste ta lite från Linux-partitionen först. Sen förstod jag att på Trollbane så var outland nere (hur mysko nu det låter) och där är min main så jag hade ändå inte kunnat logga in.

Jo, hörde om den nya hammnen i SW, koolness. Tycker SW har varit väldigt trist annars så det var bra.