måndag, oktober 13, 2008

Trött dag

Jag har en konstig dag idag. Är det så ofta? Känns som att jag alltid skriver så. Drömde något ganska obehagligt precis innan jag vaknade i morse, och lite känns det som att drömmen följt med i huvudet, trots att jag inte egentligen minns den längre. Vände mig om i sängen och där satt tre "utsvultna" kattdamer och stirrade på mig och undrade om det var så dags att vakna. Så fort jag rörde mig mot sittande ställning så galopperade de ut i köket och väntade på att den sömndruckna personalen skulle komma efter och förse dem. Sötisar.

Jag åt lunch med Mattias och har sen varit supertrött och konstig hela eftermiddagen. Somnade vid 14-tiden och sov nästan två timmar. Väldigt skumt. Trots det och trots att jag pimplat te och vatten efteråt så sitter jag här och gäspar innan klockan ens är sju på kvällen. Jag som hade ambitionen att gå långpromenad idag. Kanske var det just det jag skulle ha gjort istället för att ha somnat under en filt på sängen, men jag orkade helt enkelt inte.

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Hmmm, är det nåt som går? Var ute och åt med min sektion igår kväll och åkte hem vid 20-tiden. Höll på att svimma på tunnelbanan och däckade på sängen när jag kom hem. Sov som en stock och väcktes av mobilen vid 8-tiden i morse... Helt sanslöst trött. Men idag är det lite bättre. :)