fredag, oktober 10, 2008

Sara gnäller helg

Det kändes som att det skulle bli en helg med flera saker att göra. Börjar tveka om det blir så. Ikväll hade jag velat gå på bio och se nåt med Mattias, istället har jag fått i uppgift att hämta honom efter en "after work som egentligen är inställd" ikväll. Vet inte riktigt vad det innebär, men ja, han ringer väl när det inställda är slut. Lördagen hade jag hoppats bli heldag (åtminstone halvdag) med tjejerna, men det verkar inte heller bli så. Som minimum tänker jag tvinga med Anna att göra nånting, vad som helst.

På söndag ska jag fika med fd arbetskamraten Linda, om inte hon ställer in. Kanske kan jag också få till något med den andra Ulrika (även kallad nya Ulrika för enkelhetens skull). Vi får se. Jag gav henne ett tveksamt svar tidigare i veckan eftersom jag trodde att det var saker i stort sett inbokade för helgen så hon kanske är upptagen nu. Ja, vi får se. Behov av trevligt umgänge har jag iaf. Lite minus på det sociala kontot, helt enkelt. I värsta fall får jag väl åka till jobbet och leka volontär, men riktigt så illa ska det väl inte bli.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är gärna din minimi..;-)

Sara sa...

Haha, tack!

Anonym sa...

Du får gärna komma och underhålla mig på jobbet! hehe

/Johan

Sara sa...

Helgens underhållning =)

Anonym sa...

Alternativt "bli" underhållen. Ny boende på 6an som jag inte har någon aning om vad denne egentligen gör där? Nåja bara en natt kvar efter denna så är helgen gjord för denna gång :)

/Johan

Sara sa...

Åhå, så pass? Ja och nästa helg är min... =)