onsdag, oktober 08, 2008

Aversionsreklam?

Är det förresten bara jag som mår lite illa av reklamen för nåt matlagningsprogram med Per Moberg på TV4+? Hans fingrar överallt, smaskande, pillande i håret....uähh. Är det bra reklam? Kanske väger jag in att de tidigare reklamerna mest innehållit äckligt rått kött som han slängt runt med och att jag får kalla kårar av människan i allmänhet.

5 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Hmmm,
Jag har inte bacillskräck och jag gillar kött, så jag upplever det nog inte på samma sätt. Däremot tycker jag karln är allmänt jobbig och ser oberäknelig ut. ;)

Sara sa...

Jag tror inte att jag normalt sett skulle reagera heller, kött är förvisso lite äckligt i mina ögon, men nån bacillskräck har jag vanligen inte överflöd av iaf. Men det måste vara nåt med just den där mannen som gör att jag sparkar bakut lite. Kan dock inte riktigt sätta fingret på vad?

Anonym sa...

Kan det bero på att Herr Moberg mest spelar sliskiga våldtäckts karaktärer i de filmer han är med i? Eller ja, oftast..och om inte så spela han endå någon annan osympatiskt typ..

/Johan

Bloggerskan sa...

Spelade inte han våldsam pojkvän i 1939 eller vad den hette? Kan det vara det? Guilt by acting. ;)

Sara sa...

Jo, det är nog så. Vissa skådisar hamnar i det facket. Minns när jag mötte en annan (som jag inte minns namnet på, men han spelade läskig i en ungdomsserie) så gick jag rent undan av obehag. Lättpåverkad kanske...