måndag, februari 02, 2009

Projekt: klippning

Yes, helgen är över nu väntar istället en lite hektisk vecka. Jag hoppas att jag ska känna mig lite piggare än jag gjort det senaste. Imorgon ska jag i vart fall klippa mig. Jag hoppas att det blir bra, har bokat in mig hos en annan frisör än jag brukar gå hos. Jag fick två oberoende tips om samma ställe så det kan ju inte vara helt dåligt. Enda problemet är väl att det blev ganska tidigt. Jag måste vara på benen redan vid tio imorgon förmiddag, och det kanske inte låter så tidigt, men jag är lite skeptisk. Har inte riktigt vänt om dygnet eftersom jag bara är ledig två nätter. Men det blir nog bra.

Det läskiga med frisörer är det övertydliga ljuset och att man tvingas stirra på sig själv i en spegel en massa tid i sträck. Man ser varenda skavank, hur bristfällig ens makeup faktiskt är och hur snygg frisören alltid är. Men, jag får väl sitta där med mina påsiga ögon imorgon och försöka tänka att det beror på nattarbetet. Eller nåt.

Sjukt skönt ska det bli i vart fall. Jag skulle vilja göra nåt nytt, nåt halvcrazy, men vi får se. Jag kommer säkert ändå bara hem med klippta toppar...

Inga kommentarer: