onsdag, februari 11, 2009

Gnällvarning!

Känner mig av nån anledning lite gnällig idag så nu tänker jag gnälla av mig en stund.

1) Köpte nytt schampo och balsam (det gamla var väldigt bra, men det kändes trist att alltid ha samma, plus att reklamen faktiskt inte är ok att se på utan spypåse) varpå jag numera har både flygigt och fett hår samtidigt. Gott.

2) Jag fick en blåsa under foten efter allt vandrande i varma, klackade stövlar på kongressen. Den blåsan har nu spruckit och istället skapat en liten spricka som gör ont som rackarns!

3) Jag får inte ihop varför alla kvalitetstidningar (enl min bedömning) ska kosta så väldigt mycket? Fingrade på Arena på pressbyrån innan hemfärd igår men 79 spänn kändes bara för mycket. Har fått ett inbetalningskort till tidningen Allt Om Film på över 700 kronor för ett helår (tyvärr, det kommer inte att funka). Där kan vi snacka om årsavgift! Däremot kan man få tre tusen blaha-magasin riktade till kvinnor för typ en hundring i ett halvår (inklusive blandat skrot som nån plastig väska eller nån sminkprodukt man inte visste att man saknade). What's up with that?

Så, det får räcka för nu. Att det är kallt vill jag egentligen inte gnälla på och det faktum att det är lika (om inte värre) dammigt i lägenheten nu som när Anna var på besök förra veckan är väl mest mitt eget fel...

Inga kommentarer: