söndag, februari 01, 2009

Helgsnurrig

Mår illa. Min mage känns lite kajko. Mattias säger att jag måste äta idag så jag får väl göra det. Har lite brist på ork bara. Vaknade för tidigt, redan strax efter ett och har sen dess halvdåsat i soffan mer eller mindre. Har fortfarande ont i armen btw. Och ingen lust att fara till jobbet ikväll. Men, sista natten på helgen, bara att bita ihop.

Måste bestämma mig för hur jag vill göra till helgen. Hur jag än vänder mig just nu så tror jag att det är uteslutet att jag hinner ner till kongressens första dag på fredag. Frågan är hur sent på kvällen jag kommer ner. Och när jag far hem efteråt, på ett billigt sätt dessutom. Jag är åter lite sent ute, men det blir så när det passar dåligt med mitt schema. Jag skulle såklart kunna flyga ner fredag eftermiddag men jag känner oerhört tydligt att det inte är läge att utsätta mig för det just nu. Men, det löser sig. Som vanligt.

Tror att jag har lite mixed feelings inför den här kongressen. Som inför allt/alla just nu. Och av någon anledning drar den fram det som var omkring mig inför den förra. Som en dålig känsla om att något kommer att hända.

Yes, I'm tired.

Inga kommentarer: