söndag, februari 08, 2009

Kollektivtrafik och indisk mat

Uääh för att stiga upp på mornarna. Börjar allvarligt fundera på om jag verkligen vill ha ett jobb som kräver att jag är pigg och vaken den här tiden. När larmet ringde fem i halv sju imorse gick jag på allvar mentalt igenom varje del av min kropp för att känna efter om jag inte möjligen kunde vara lite sjuk nånstans. Men inte.

Nu sitter jag på pendeltåget till Uppsala och väntar på att det ska lämna sthlm central. Mycket tåg blir det. Först Saltsjöbanan tjugo över sju i morse från Fiskis till Slussen. Sen tunnelbanan till centralen och sen då pendeln. Som väl egentligen är regionaltåg från SJ eller nåt. Oavsett så gäller inte SL-kortet utan det är en annan biljett som måste till.

Igår blev det som väntat indisk mat på söder. När jag mötte upp Mr J och frågade vad planen var sa han att han inte hade nån (ett rätt till mig) men att han kunde tänka sig att gå på den indiska restaurangen på söder (två rätt till mig). Så det blev det. Ingen av oss orkade fundera ut nåt annat. Jag ska tömma Anna-Karin på tips tills nästa gång, tror jag. Men det indiska stället är bra, väldigt god mat. Just igår briljerade kanske inte servicen när de försökte få mig att även betala ett glas vin och en stor Cobra-öl, som vi aldrig beställt eller druckit. Men det löste sig till slut. Jag fick pengar i handen som jag tror stämde; det blev lite rörigt eftersom de redan dragit mitt kort.

Sen for vi hem ganska snart och jag tror att jag sov innan klockan hann bli halv elva. Så väldigt trött. Så jag borde ju vara hyfsat utvilad idag, men just nu känns det inte så.

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Jag år göra en lista över bra krogar, och räkna med att vegoalternativen är bra om de mer köttsliga är det. ;)