lördag, februari 07, 2009

Mat? Yes, please!

Det är verkligen inte så produktivt som man vill tro att ha så långa kongressdagar. Jag har varit i farten sen klockan sex imorse och är helt mör i huvudet. Och då har jag ju eg mest lyssnat. Det var planerat att hålla på till halv sju så jag beslutade mig för att ta tåget tillbaka till Sthlm strax efter sex för att det inte ska bli så sent ikväll. Och så är jag ganska hungrig, får erkännas. Hur länge lever man på en maxburgare och frukt egentligen, liksom.

Det fanns ett erbjudande sedan tidigare om att gå i samlad trupp på teater och se Etnoporr men jag var förutseende (och full av självinsikt som det verkar) då jag tänkte att jag nog inte skulle ha ork nog att uppskatta en föreställning på ett par timmars längd direkt efter en lång dag av kongress. Så jag avstod och åker istället tillbaka till Stockholm och går ut och äter en lugn middag med Joakim på nåt trevligt ställe. Det känns betydligt mer lockande faktiskt. Även om det hade varit trevligt att umgås med fiorna mer (jag tror att det vankades pub efter teatern dessutom).

Varken jag eller Mr J har väl koll på matställena i Sthlm, så om vi inte vågar oss på nåt nytt så känns det som att alternativen är 1) det indiska stället på söder som vi varit på några gånger tidigare eller möjligen 2) valfritt, inte tokdyrt ställe i Gamla Stan. Vi får se. Mr J kanske överraskar med en plan. I doubt it.

Inga kommentarer: