tisdag, februari 03, 2009

A new me

Jag överlevde frisörbesöket också. Jag är en väldigt skeptisk kund men hon hamnade på plus redan från början då hon tog i mitt hår före tvätten och utbrast -"Åh, vilket härligt hår! Vad kul!" Sen klippte hon av det.

Haha, ja ungefär så var det. Jag har inte riktigt vant mig än vare sig med att det är så mycket kortare eller den nya benan, men det kommer väl. Hon tog i snitt två decimeter av håret, inte för att det var slitet för det var tydligen förvånansvärt välvårdat för att inte ha varit klippt sedan i maj, utan för att jag bad om nåt nytt och kul och i stort gav henne fria händer. På sina håll blev det ännu mer; det kortaste är i samma höjd som käken, ungefär. Och det är nu när det dessutom är plattat (for fun, jag orkar aldrig göra det själv hemma). Läskigt.

Vi pratade om att färga det och hon var helt inne på det röda hållet. Men det är så svårt att våga och att gissa hur det skulle bli. Och dessutom kostar det en halv förmögenhet, men det vore skojigt att löpa hela banan nu när jag ändå är på gång. Men jag vet inte om det vore det bästa. Skulle det bli bra? Tänk om det blir rosa? Eller kopparbrunt. Eller bara hemskt.

(Jag hade för en gång skull tänkt ladda upp en bild på hur det blev, men så slog det mig att jag såg ut som Kristina Lugn så jag lät bli...)

5 kommentarer:

Mikkan sa...

Come on, man blir ju nyyyfiken! :)

Unknown sa...

Det här blir bara mer och mer spännande! Kristina Lugn!!!

Sara sa...

Haha, ja eller nåt. Jag ska se om jag kan få till en bild imorgon kanske. Så nyfikna ni är. Så stor revolution är det inte... =)

Bloggerskan sa...

*väntar på bild ju!!!*

Anonym sa...

Go red! Det har jag gjort!

/Emma