tisdag, februari 17, 2009

Att åka från ett kallt ställe till ett annat

Dra i alla drakar vad kallt det är! Mina tår är som isbitar efter att ha tillbringat en stund ute och i bilen. Minus 27 grader är kallt, speciellt när luftfuktigheten verkar vara hög. Brrr.

Uppe tidigt idag. Klockan ringde vid sex och då klev jag upp och gjorde frukost åt Mattias medan han packade. Sen fick jag klippa honom lite snabbt och så packa in väskorna i bilen och fara till universitetet. Vid sju åkte han och hans arbetskamrater på Handelshögskolan iväg på en kick-off (eller vad det nu kan kallas, temadag?) i Åre. Trevligt trevligt. Mattias var lite motstridig kanske; tyckte att han hade mycket att göra på jobbet ändå och lite skralt i kassan kanske, men iväg kom han trots allt. Det blir nog bra.

Han till Åre och jag vet att Joakim far till Sicilien med sitt jobb i april... Jag vill också fara! Vi hade vår temadag i en kfum-stuga vid nydalasjön (i Umeå) i vilken det var så kallt att man fick ha ytterkläderna på sig hela dagen. Och med temadag menas då ledda diskussioner om värdegrund, etik osv som vi brukar. Inte så mycket fun stuff. Vilket jag annars tror att min arbetsplats om någon verkligen verkligen skulle behöva just nu. Lite sammansvetsande roliga utflykter hade varit topp. Men men.

Nu ska jag krypa tillbaka till sängen (bara en liiiiten stund) och värma upp mina tår.

Inga kommentarer: