måndag, februari 09, 2009

Dagen efter alla beslut

Ser nu att det blev en del bloggande under kongressen. Mer hade det nog blivit om jag haft tillgång till kontaktuttag. Det var lite skralt med det i lokalen vi var i (gamla Slottsbiografen i Uppsala), men jag hittade ett bakom presidiet som jag sprang och smyglånade i pauserna för att ladda lite.

Ny dag, nya mål, antar jag? Fortfarande känns det kanske lite märkligt men ändå helt okej. Framför allt var det väldigt skönt att få sova ut lite idag. Vaknade när Joakim travade runt i lägenheten när han skulle till jobbet imorse, men tillät mig att få sova en timme till efter att han gått. Så skönt. Säkert hade det varit ännu skönare om jag snott hans säng, men jag låg snällt kvar på in tunna madrass på vardagsrumsgolvet.

Idag ska jag se om jag kan boka om min virriga biljett så att jag iaf kommer lite tidigare imorgon. Jag tror att ursprungstanken var nattåget hem ikväll, men så blev det virrigt med datum och dagar så den är bokad för imorgon förmiddag istället, vilket innebär att jag är hemma först vid sex-tiden, bara ett par timmar innan det är dags att fara på jobbet. Mattias uttryckte en önskan om att jag i så fall skulle försöka byta bort nattjobbet, men jag vet inte om jag lyckas med det. Jag ska fundera över vem det skulle kunna vara.

Nu ska jag göra mig iordning för en ensam dag på stan. Mitt huvudmål är att besöka en butik som ska heta Lakritsroten, tror jag. Låter som en drömland för en lakritsråtta som jag. Återkommer med rapport senare idag om jag inte förvillar mig i storstan helt.

Inga kommentarer: