fredag, februari 13, 2009

Några tjyvade ostbågar senare...

Jag kanske skulle joina (på visst avstånd, men ändå) min rabiata vän Anna-Karin i hennes punktliga På Spåret-tittande och försöka se ett helt program nu när jag faktiskt är hemma och ledig? Hm...

3 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Lyckades håva in 40,5 poäng ikväll alldeles på egen hand! ;) Och då räknar jag det där poänget jag skall ha för pochera trots att dom påstod att det var fel.

Sara sa...

Åhå, det var inte illa. Jag får erkänna att jag tappade fokus lite så jag såg inte så intensivt. Men pochera hörde jag och skröt just för Mattias att jag kunde nåt (!) när de sa att det var fel...

Bloggerskan sa...

Har kollat upp det särskilt. När man pocherar ägg stoppar man ner dem i kokande vatten för att vitan skall omsluta gulan. Sedan kyler man ner dem efteråt. Men det är iofs vad man gör när man blancherar grönsaker också. Så därför är det en slamkrypare.