söndag, februari 08, 2009

Nu: slapp!

Nu har jag landat lite. Kommit till fiskis, fått mat serverad av Joakim, fått prata av mig och sura lite, varpå Joakim fått mig att skratta lite åt det hela faktiskt. Till saken hör att han just nu är lite bitter över det kvinnliga släktet så vad jag än säger får han det till att det är en "tjejgrej" ("tjejpolitik", tex). Inte på allvar naturligtvis, men hans halvt-på-allvar bitterhet är väldigt roande för tillfället. Av någon anledning verkar jag vara lite undantag, så antingen går jag inte under beteckningen tjej eller så har jag frikort helt enkelt.

Handlade med mig två förpackningar Ben & Jerry's samt badskum mellan tågbytena så ikväll ska Sara slappa de luxe. Vi har redan ätit av "tjejglassen" (och lyssnat på "tjejmusik" på Rix Fm, ja ni fattar grejen) så snart ska jag stänga in mig och ockupera badrummet ett tag. Man får ju passa på; jag har inget badkar hemma och har saknat det en del sedan flytten från huset.

Sen blir det nog inte så mycket mer aktiviteter för min del. Möjligen nån film (jag har inte kommit så långt med mitt "inför Oscar"-tittande) eller kanske besöka det magiska landet i datorn (aka WoW) en stund. Vi får se.

Kanske kommer det mer klarsynta analyser under morgondagen.

Inga kommentarer: