söndag, februari 08, 2009

Kongresscitat

Jo, innan jag loggar av helt ska jag ge er lite citat från kongressen. Jag hade inte möjlighet att skriva ner alla klockrena vid varje tillfälle, men här är iaf de jag hann snappa upp och notera:

"Du är sosse!" -Birger konstaterar en katt bland hermelinerna (vår eminenta ordförande Anna Sjödin från ssu).

"Jamen då pratar jag en stund till" -Gudruns svar på att talarlistan är tom efter att vi en tid innan satt talartiden till 1 minut (en omöjligt uppgift att hålla för vår Gudrun).

"Är ni för eller emot jämlikhet?" -Anna Sjödin ger uttryck för den förvirring som uppstått efter en stunds än mer förvirrad debatt.

"Nog med beslut!" -Olycklig felsägning av Gudrun sista kongressdagen.

"Det är ju bra om inte alla sitter i valberedningen" -Anna Sjödins kommentar på det stora antalet intresserade till kommande mandatperiods valberedning.

"Det här med knacka dörr känner jag är en dålig idé, det ger ett lite frikyrkligt intryck" -för mig okänd medlem ger i talarstolen uttryck för en känsla jag personligen delar inför kommande valrörelse.

"Jag är väldigt nöjd där jag är" -Anna Sjödins svar på uppmaningen från en medlem att byta parti.

"Även för de som önskar mig dit pepparn växer, eller kanske till ännu varmare ställen, kan ju Bryssel vara ett delmål" -Gudrun under sitt avslutningstal.

Ja, säga vad man vill, men kul har man som oftast på våra kongresser.

Inga kommentarer: