tisdag, juli 21, 2009

True Blood börjar smaka lite träigt

Skönt att läsa att inte bara jag har känt mig lite förvånat skeptisk efter några avsnitt av den andra säsongen av True Blood. Jag tycker inte alls att den haft samma fart, samma värme eller upplevelse som den första. Men till skillnad från Philip på Weird Science är jag jag inte helt nöjd igen ens efter det senaste avsnittets långa svensktalande del. Visst det var lite kool, men nu måste de driva alla de många tåtarna vidare snart. Avsnittet innan, nr4, kan ha varit det tråkigaste jag sett men i det här började det iaf likna något. Så hoppet finns kvar.

I mitt tycke är det birollerna som faschinerar mest. Jag är ganska less på Sookie och hennes vampyrpojkvän. Deras dialog har verkligen stelnat och jag har tom ledsnat på de många sexscenerna. Seen it.

Kom igen nu och shape'a upp serien lite framöver! Ta tillbaka lite av den underfundiga humorn, släng iväg den stela dialogen och låt nånting hända snart, for god's sake!

1 kommentar:

Nika sa...

Sluta häda! True Blood rockar! Jag har snart läst ut fjärde boken också och serien är väldigt annorlunda. Du kanske ska läsa dem.

Förresten...Eric då...Mmmmmmm Eric...:D