måndag, juli 13, 2009

Förmiddagsunderhållning

Är det inte hysteriskt kul då att man på flashback gör sitt bästa i att försöka förnedra och häckla Alexander Chamberland (bl.a queer-aktivist) genom att omtala honom som "henne, hon, tjejen" osv? Som att vattna i hällregn. Hysteriskt roligt. Fb består inte direkt av intelligensreserven, men de vet hur de underhåller en feminist!

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Själv undrar jag hur många dessa idioter är. Några få eller halva befolkningen typ? Eller är de rentav i majoritet?

En timmes surfande på Flashback får mig att känna mig ruskigt elitistisk på gränsen till att börja fråga mig om inte tvångssterilisering var en vettig metod ändå... Nej, jag tycker såklart inte det men ibland undrar man lite stilla vad dessa personer fyller för funktion i samhället och om de nu inte fyller någon funktion alls så be it, men de får väldigt stort utrymme på internet i allafall...

(Läs t ex tråden om mordet i Jönköping och hur man där adresserar människor med resandebakgrund eller invandrade personer i största allmänhet.)

Sara sa...

Jag kan bara säga att jag håller med. Och just med anledning av ditt andra stycke försöker jag hålla mig så mycket jag kan från fb. Tron på mänskligheten ökar inte direkt och som sagt; man får rent människofientliga tankegångar efter en stund.

Jag försöker dock ibland att se det jag kan som svagt roande eftersom alternativet är så deprimerande...