onsdag, september 01, 2010

Back to school

Jag snörvlar och känner mig fortfarande lite hängig. Det har inte riktigt brutit ut men huvudvärken har i vart fall börjat ge vika nu. Skönt, för den har inte varit nådig. Hindrat mig från bra sömn och fått mig att må illa lite hela tiden. Jag har varit hemma från jobbet två nätter men idag tänkte jag bege mig till skolbänken ett par timmar igen.

Läskigt som attan är det, men lite roligt också. Det känns som att jag hänger med ganska bra på ämnet såhär långt, det jag känner att jag tappat mest är terminologin. Det är sällan man diskuterar i termer av epistemologi, kommunitarism eller så på nätterna i vården. Men jag får väl försöka ta igen det.


Nästa vecka ska första PM:et in och jag hoppas att jag kommer greppa hur man vill att såna ska se ut här. Kan det vara så väldigt annorlunda mot Örebro universitet? Och minns jag ens hur de såg ut? Läskigt, som sagt. Jag önskar lite att jag kände nån på kursen. Men förutom jag och en man i 40-50-års åldern är det bara yngre personer som varit studenter ett par år och där de flesta känner någon sedan tidigare kurser som det verkar. Men det löser sig säkert på sikt.

Inga kommentarer: