måndag, september 06, 2010

På tal om för lite att göra

Hösten är alldeles snart här. Gula löv, lagom kyla, halsdukar, åtskilliga tekoppar, filtar och tända ljus. Och....TV-SERIER! Jag riktigt ser ju hur livet blir underbart, otvunget och trivsamt igen där från mitten av september och framåt. Och då har inte ens allt intressant* hunnit ha säsongspremiär än. Svälttiden som enbart (men ändå) bjöd på True Blood och Hung är över!

(Klicka för större.) My Episodes, det braiga tipset jag fick från Ulrika för att på riktigt schemlägga underhållningen efter amerikanska/brittiska tv-tablåer. Lovely. Nästan allt man behöver veta (och inte behöver veta; som "time I've wasted" tex...) finns där så enkelt och osnyggt. Nu saknas bara funktionen att kunna se vad ens vänner följer, men det kommer förhoppningsvis framöver.

*Ok, nu är inte Cougar Town nån superfavorit och Glee har jag fortsatt hatkärlek för, men ja, de kvalar in att schemaläggas i vart fall.

1 kommentar:

Nika sa...

Ja, visst rockar My Episodes! Jättebra! Precis som du säger, enkel och osnygg och precis som den behöver vara. Varken mer eller mindre.

Och en "se vad din kompis ser på"-funktion efterfrågas starkt.

Men du har glömt: White collar, Man v. Food, Psych, The Vampire Diaries, Mad Men, The Gates & CSI bland annat!