lördag, september 18, 2010

Att ha potential

Vi gick och fikade, M och jag, efter att vi gjort vår medborgerliga skyldighet. Fick så syn på mig själv i nån glasruta och blev nästan lite förskräckt faktiskt. Insåg att jag nog inte ens borstat håret sedan typ i torsdags. Jag har typ bara duschat och slängt på mig kläderna som varit närmast och renast och snott ihop håret i en klämma. Heja mig och mitt glåmiga anlete.

Tänkte sen att det kanske är det de menar de där som (för det är fler än en) genom åren försynt sagt att jag "har potential utseendemässigt". De kanske inte alls egentligen menar att jag är ful och lite väl rund i hörnen (min tolkning annars) utan att jag kanske helt enkelt försöker lite för lite. Fast jag vet inte. Även när jag försökt känns det som att resultatet blir halvdant. När jag var yngre försökte jag definitivt mer än nu, och då var jag snarare kantig än rund i hörnen dessutom, men redan då minns jag en kille (för de är alla killar de som står för de här kommentarerna) som sa att "du blir riktigt söt när man lär känna dig mer". Jag bestämde mig aldrig för om det var en bra sak eller inte.

Nu ska jag iaf ställa mig i duschen en sväng innan jag far hem till Anna en kortis. Vem vet, jag kanske slår på stort och drar några drag med hårborsten också?

Inga kommentarer: