onsdag, september 15, 2010

Om det inte vore för Skarsgård...

Det blev bara True Blood igår. Just som jag skulle gå upp till sovrummet blev det plötsligt beckmörkt i hela byn. Det blåste rätt rejält igår kväll så gissningsvis var det något som föll över de så moderna luftledningarna. Det blinkade till en gång till men sen blev det ingen mer ström. Så det blev vad mitt batteri orkade med; säsongsavslutningen av True Blood alltså.

Och nja. Jag vet inte. Jag tycker nog att det var ett ganska dåligt avsnitt. Jag känner mig lite less på serien helt klart. Avsnittet balanserade helt klart på gränsen till fånigt och när det såg ut som att en av mina favoritkaraktärer försvann ur serien i slutet kändes det som att den där spiken i kistan inte är långt borta.

Kunde man strunta i huvudkaraktärerna (eh, jodå, troligt), Bill och Sookie som jag är så less på och istället fokusera mer på Eric (Skarsgård är både duktig och rätt yummi, helt klart den största behållningen i serien), Lafayette, Tara samt Hoyt och Jessica. Då vore jag nöjdare. Men istället plockar man bara in fler skumma väsen och gör serien än mer spretig än vad den är. Men jag lär ändå sitta där när nästa säsong startar upp igen, I guess.

Inga kommentarer: