måndag, augusti 23, 2010

Kvinnan med bett (åhå så roligt...)

Idag vaknade jag med käkarna nästan ihopkilade, kändes det som. Och så har det fortsatt. Huvudet är slötänkt och käkarna ömmar. Jag tog en tantlur mitt på dagen i ren utmattning, med bettskenan på plats, men det hjälpte inte nåt vidare. Surt. Imorgon ska vara en bättre dag.

Annars har det varit regnigt och grått i Umeå idag. Jag hade ett rehab-möte på stan på morgonen och jag hade lite tur och lyckades promenera ner just mellan två regnskurar. Jag tycker att det är ganska skönt med regn så länge det inte är så värst kallt, men samtidigt hade det varit skönt att ta en riktig långpromenad idag och låta huvudet försvinna i musikens eller ljudbokens värld en stund. Men jag är inte vuxen nog att äga ordentliga regnkläder så jag har blivit inne istället.

Nu sitter jag här med tusen "borden" men ingen riktig ork eller motivation. Lillasyster grejar med sin dator inför skolans första riktiga dag imorgon och M sitter i sovrummet och spelar WoW. Jag är fri att göra vad jag vill men ids inte komma på något alls. Tråk-jag igen.

Inga kommentarer: