torsdag, augusti 12, 2010

Långpromenad och linjedans

Sommaren kom tillbaka. Eller har den kanske aldrig lämnat oss? Just nu är jag mest förvirrad, allt som pågår utanför fönstret när jag slänger upp gluggarna om mornarna känns som en överraskning. Svårt att planera efter vädret just nu. Regn, sol, kallt, varmt. Who knows?

Men idag har det varit tokvarmt. No need för tröjan jag hade tagit på mig inför den planerade Nydala-promenaden med Anna. Vi promenerade och pratade i nästan två timmar innan vi precis på minuten kom fram till KFUM:s läger där hennes son skulle ha dansuppvisning efter sin lägervecka. Spännande förstås, han har hoppat och dansat runt med klar taktkänsla i kroppen så länge jag känt honom. Och uppvisningen gick bra, även om jag sällan sett han så uttråkad som under buggmomentet. Jag gissar att han inte är en framtida kavaljer till bugg-Emma? Men breakedance tycktes vara en hit. Såklart.

Anna och jag fick ju dessutom snällt finna oss i en liten lektion i linedance som alla besökare prompt skulle delta i. Jag tror att Anna har betydligt större risk att bli dansbiten än vad jag har, hint hint... Iaf vad gäller sån dans.

Trevlig dag!

Inga kommentarer: