söndag, augusti 01, 2010

Dagen efter

Det blev som väntat en väldigt trevlig kväll igår. Först middag på Allstars (inte revolutionerande, men helt klart bra mat och trevlig service) med vin och supergoda drinkar. Vi satt där ganska länge och övade magmusklerna (aka skrattade som tokar stundvis) innan vi till sist gick vidare till Scharinska.

Nån läkare på Ulrikas jobb spelade i ett band (The Most, tror jag?) som skulle uppträda under kvällen, och det kändes som en anledning så god som någon att välja just det stället. Nu fick vi vänta väldigt länge innan de faktiskt spelade, men vi hade trevlig på vägen dit också. Till en början nästan folktomt, men sen blev det fart på folktillströmningen och nästan outhärdligt hög musik för hela slanten.

Framför allt en väldig blandning av folk. Alla åldrar, alla stilar. Men förvånansvärt många långhåriga killar, till vissas förtjusning. Både Anna och Ulrika lyckades få manliga gäster att komma över till vårt bord (alltså utan att ens försöka, eller genom att bara existera och se trevliga/snygga ut), den senare var kanske något mer ihärdig än den första. Innan vi kastade in handduken hann jag få en lång utläggning om hur tråkigt det var att Ulrika inte nappade. Stackarn. Jag hoppas/tror att han inte minns så mycket idag.

Och bandet? Söta män i beatlesfrisyr och -kläder som spelade söt ditoliknande musik. Helt okej.

Inga kommentarer: