lördag, augusti 28, 2010

Lördag bara sådär

Lördag redan. Tiden tickar på och jag borde egentligen sitta med ett skrivprojekt just nu. Men det har inte riktigt funnits tid. Jag är tillbaka på jobbet, en tonåring har flyttat in hos mig och jag har strulat med myndigheter, sjukvård och annat. Och så har jag varit ovanligt social, en trend från semestern som tycks hålla i sig. Det är nog bra.

Igår körde jag först runt på M och några av hans vänner som skulle ägna en del av kvällen på en bastuflotte i Nydalasjön. Alltid spännande. Själv kände jag nog att det var för kallt och regnigt för att alls tänka tanken, men när jag plockade upp dem senare på kvällen tycktes det ändå som att de haft det bra.

Under tiden de sysslade med det umgick jag med Simon. Vi besökte blandade butiker och gjorde oss av med lite av den lön som så välkommet kom igår. Sen, efter att vi skjutsat bastukillarna till krogen, blev det xbox resten av kvällen. Jag sög såklart (men hallå, jag har ju ingen träning faktiskt!) men det var ändå väldigt kul. Ser fram emot att lillasyster tar hit sin xbox så att jag kan smygträna lite ibland.

3 kommentarer:

Johan sa...

Du får väl låna min någon gång och hårdträna, så kan du spöa syrran sen :P

Ta med den på jobbet på tråkiga nätter...

Sara sa...

Tycker nästan vi borde få spelkonsoller till jobbet som löneförmån, tänk vad alerta och snabba i reaktionerna vi skulle bli ;)

Johan sa...

Oja, och vi kan basera lönen på hur bra vi blir på spelen. Menar är vi bra på spelen så är ju vi mer alert och reaktionssnabb :D