torsdag, augusti 19, 2010

Lågvarv

Plötsligt blev jag alldeles toktrött och tung i huvudet. Läste ikapp lite bloggar och kände mig dessutom lite hängig och låg efter det. Lite okänt varför. Eller ja, jo lite iaf.

Huset är iskallt på nedervåningen men jag ids inte gå ut efter ved och bråka igång järnspisen i köket. Då måste ju den passas sen och så kommer jag säkert noja över brand när det ska bli sovdags. Ett varmt bad vore ju ett alternativ men jag ids inte heller dra igång den apparaten med renskrubbning av badkaret osv (det behövs nämligen). Och när jag stod i badrummet tänkte jag att jag åtminstone borde ha haft det färdigstädat ikväll så att jag kan ta det lugnt med det stökiga köket imorgon (som inte bara är kök utan även innehåller blandade ditflyttade grejer pga renoveringen, samt som alltid en halv datorpark). Men jag ids inte. Tråk-Sara, helt enkelt. Eller låg-Sara.

Jag ids nog inte ens göra nåt att äta fast magen ber om annorlunda. Jag vill mest av allt bara krypa ner under tjocktäcket med kattfamiljen ovanpå, en mysfilm på datorn och en gigantisk kopp te bredvid. Så får det kanske bli. (Helst av allt skulle det ju funnits någon varm person bredvid också, men hey man kan ju inte få allt?)

Vad hände med farten? Och dagen?

Inga kommentarer: