söndag, augusti 01, 2010

Dåligt investerade tusenlappar alltså?

Dagens helt klart märkligaste läsning står Quetzala Blanco för i expressen idag. Som blogginlägg hade jag köpt det (även om jag fortfarande tycker att själva slutsatsen är märklig, som ett påstående om en motsats till något som aldrig presenteras* in the first place) men som krönika, artikel eller vad det nu är tänkt ska vara i en dagstidning, fel kvällstidning, förstår jag det inte alls. (Ett svar, på ungefär samma nivå, står mkeriksson för.)

*Jag drar mig dock till minnes att Miss J har uttalat något i samma pöl om just grejen med iPhone-killar, så jag börjar fundera på om det är nåt Stockholmsfenomen som vi resterande 90 procenten i Sverige inte begriper oss på. Men vad vet jag. Jag är en teknikgeekig android-ägande norrlandsbrud som aldrig tänkt tanken på att kunna utnyttja tekniken till extra liggtimmar...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Poängen med mitt inlägg (mkeriksson) var att vara fördomsfull/ironisk åt andra hållet, inte menat som genuint hack på nidbilden av festande 20-nånting människor.

Sara sa...

Jag förstod det. Det var en väldigt märklig artikel som måste ha författats i någon slags bubbla.

Fredrik sa...

jag tror att QB skulle kunna försvara sig med att vanlig artikel = crocs. Du följer väl hennes blogg? Den är mkt underhållande.

Sara sa...

Nej jag gör faktiskt inte det. Jag kanske borde göra det då. Om inte risken för hjärnblödning är alltför överhängande.