fredag, augusti 06, 2010

Man måste ju ha tårta...?

Kungligheter firar i tre dagar, har jag hört. Nu är mitt blod (såvitt jag vet iaf) väldigt icke-blått men det kan man ju inte låta stå ivägen för lite trevligt firande? Så med en dags paus (idag) förbereder jag för lite tårtkalas imorgon. M:s syster med familj kommer förbi och jag har fått positiv respons från både Simon och Johan också. Jag har också fortfarande hoppet uppe vad gäller några till. Vi får väl se vilka som ämnar dyka upp.

Inte så att jag gillar att vara i blickfånget alls egentligen, men jag tog tillfället i akt att bjuda hem vänner till min egna lya; något jag gör väldigt sällan. Vad är poängen med en stor soffa om man aldrig får fylla upp den, liksom? Så födelsedagen är mest en ursäkt och det föreligger såklart inga krav, mest att man ser till att äta tårta.

Dessutom ger det mig en blåslampa för att städa upp här på riktigt. Idag har det sorterats papper och tidningar som aldrig förr. Jag hittade dessutom ett skrivbord under en gigantisk hög av saker, papper, damm och kläder. Bara sådär!

Inga kommentarer: