tisdag, augusti 10, 2010

(O)Verklighetens Sara

Förra veckan, som var en riktig festarvecka, skulle enligt planen följas av en sund vecka. Hittills har det väl gått sådär. Matmässigt har den förvisso varit sund, men träningen har ännu lyst med sin frånvaro, med undantag för en kortare promenad. Faktum är att jag inte ens minns vad jag sysselsatte mig med igår eftermiddag, men något gjorde antagligen att den planerade träningen uteblev.

Så till idag då. Idag vaknade jag med jordens ryggvärk igen. Jag kände av ryggen redan i lördags morse och tänkte att det var efter allt städande på fredagen, men vad jag minns (vilket alltså tycks vara suddigt) så gjorde jag inga liknande fysiska strapatser igår som borde ge upphov till sådan ryggvärk som morgonen bjöd på.

Istället tycks en annan teori växa fram hos mig. Den om "Verklighetens Sara". Eller om det kanske är den Sara som egentligen är den overkliga, jag vet inte så noga längre. I vilket fall som helst så måste jag genast försöka hitta känslan av att två veckor till av semester är en bra sak. En långvarig sak. En ingen-anledning-att-oroa-sig sak. Och se till att den där sämre delen av hjärnan tar semester igen.

Inga kommentarer: