fredag, augusti 06, 2010

Bortskämd

Min födelsedag kom och gick. Och det visade sig vara en riktigt bra sådan. M ansträngde sig hela dagen för att försöka uppfylla varje minsta vink till önskemål från min sida, trots att födelsedagar inte riktigt brukar vara hans grej. Eller, inte hans egna i vart fall. Jag var ändå väldigt tacksam och kände mig oförtjänt bortskämd hela dagen, från frukosten på sängen vid 8-tiden till nattsnackset på vägen hem strax före midnatt.

Egentligen började det redan i förrgår då M plötsligt sa åt mig att göra mig redo för en roadtrip. Sagt och gjort så var vi snart på väg i bilen mot Lögdeå. Hans idé var att fara till den stora klädaffären där och låta mig prova ut lite kläder som födelsedagspresent. Inte så enkelt som det låter, men efter lite ansträngning så hade jag faktiskt med ett par jeans och en tröja (med paljetter på, helt utanför min vanliga trygga klädzon) därifrån. Dessutom ett nitbälte som vi båda ville ha lite men som ingen riktigt var säker över om det skulle passa in i resterande resp garderob. Så för tillfället står det under "allmänt ägande".

Nästa gång vi far till Lögdeå (det lär bli fler gånger, affären är bland det bättre jag varit i, iaf bitvis) hoppas jag dock att inte fler i samma storlek som jag varit där före mig. Jag hittade nämligen fler intressanta plagg, men nästan varje gång var det enda som fanns kvar på hyllan i storlek xs eller s. Jag antar att "small people" inte handlar i Lögdeå? (Oooh, dåligt skämt!)

Inga kommentarer: