söndag, augusti 22, 2010

Ibland kan personalen!

Annars har den här regniga söndagen inte innehållt så värst mycket intressant. Jag låg kvar länge i sängen och såg Prince of Persia med M och när jag väl klev upp satte jag mig i köket och såg ytterligare en film (nu med den där bleka saken med de vackra käkbenen igen). Får väl se om det kommer ett par omdömen imorgon kanske.

Och så försökte jag lära Mina-katten att gå genom kattluckan med viss framgång. Hon använder den om man ställer upp den men inte annars. Då går hon bara runt oroligt och gnyr halvhysteriskt. Idag fick jag henne att knuffa upp den delvis själv iaf, en liten seger. Å andra sidan lär hon inte vilja vara ute när personalen inte är hemma, den lilla räddharen, så det kanske inte spelar så stor roll. Man kan tycka att hon borde sturskat på sig lite nu efter 9 trygga år med nästan samma personal, men det verkar som att det första halvåret som hemlös/illa behandlad satt väldigt djupa spår i henne. Om hon skulle få välja hade hon velat sitta fast i mitt knä, tror jag.

Men men. För de andra två är kattluckan en stor succé. Det kunde inte bli bättre. När det regnar kan man dessutom ligga inne och kika ut genom den genomskinliga luckan och få både lukt och bild utan att bli det minsta blöt om tassarna. Perfekt. De tycks fortfarande imponerade av personalens påhittighet.

Inga kommentarer: