lördag, april 04, 2009

Sjukdag femtielva

En feberyrig dag senare. Gårdagen var inte jätterolig. Gissningsvis hade jag periodvis hyfsat hög feber och var så yr att jag knappt tog mig ur sängen. M kom hit på kvällen med mat och lakrits (som jag fick nåt konstigt sug efter plötsligt) och var sedan passupp hela kvällen. Guldgosse.

Igår kväll var det väl hyfsat stundvis iaf. Jag blir så grymt uttråkad av att vara sjuk! När klockan närmade sig jobbdags tänkte jag mest på vad en karensdag på helgen kostar (hm) och behövde avleda huvudet lite. Så jag spelade en stund med datorn i knät, halvliggande i sängen. Lyckades heala ett par hc faktiskt. Tappade koll på vad jag gjorde några gånger vilket åtminstone en gång resulterade i en wipe, men överlag är jag impad av min kontroll.

Idag har jag tom masat mig in i duschen. Det är läskigt att duscha när man inte riktigt kan andas men det var skönt att få tvätta håret. Har ett konstigt tryck över bröstkorgen idag men jag intalar mig att det betyder att jag är på bättringsvägen. Att jobba inatt är uteslutet och jag tror att det är en knasig förhoppning om att jag ska kunna vara på jobbet imorgon kväll. Men låt oss hoppas.

Snart ska jag bli roligare icke-sjukdomstragglande bloggare igen. Promise.

Inga kommentarer: