måndag, april 13, 2009

Lite fabulerat rasande på förmiddagen kanske?

Annars har min morgon mest gjorts av den artikel i en nättidning (jag ids inte länka) som menar att "Fi rasar" över PP:s partiledares raggning-/valstrategi på facebook. Ni kan läsa mer här och fundera över vilka det är som rasar egentligen? Stor humor.

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Ja, jag blev faktiskt lite förvånad över Blogges debattstil.

Först tänkte jag att han måste skämta (även om det inte var kul). Sedan att det kanske är nåt slags experiment för hur grovt man kan förolämpa en motdebattör. Men förmodligen handlar det bara om hans kvinnosyn och/eller feministsyn. För i nästa svar till den manlige motdebattören kommer ju inga utfall om att han (motdebattören) tappat sin potens och tycker som han gör för att han inte får ligga.

Kanske är det så att kvinnor skall hålla käften och sära på benen inför fotografer, kåta män och sexköpare. Inte tycka, tänka och ifrågasätta just dessa män. (Se t ex kommentarerna på Blogges inlägg där han visar, iofs väldigt vackra, bilder på nakna kvinnor. "Hennes fitta var fantastisk men hennes ansiktsuttryck harmonierar inte med fittan." Typ. Nä, när kvinnor visar sina fittor offentligt skall dom fan le och vara glada också! Annars kanske någon ondsint feminist skulle få för sig att säga att nakenmodellen inte är lycklig. Och då måste vi ju ta till brösttoner mot feministen, och det är ju så jobbigt och blodtryckhöjande.

Annika sa...

Ja, humor faktiskt. Men lite konstigt att inte någon mer tidning skriver om det! Det är ju högst intressant att Piratpartiets partiledare letar sänghalm i rollen av valkampanjarbetare.

Skulle vilja se rubrikerna om det rört någon annan partiledare. Men medierna verkar vara rädda för att kritisera Piratpartiet. De kanske får ett bloggdrev på sig.