måndag, april 27, 2009

Lågmäld dag

Hade ju egentligen planerat att gå ner på stan och ta tag i lite saker som behöver inhandlas, men känner mig lite låg idag. Det är väl en del väder (det är ganska grått och regnar stundvis), en del jobbtrötthet (även om sista natten var väldigt lugn) men också en del bestörtning över tragiska nyheter som nådde mig imorse. Plötsligt känns världen sådär otrygg igen och vad som helst kan hända vem som helst.

Det känns dock lite piggare när jag läser Berglins vidöppna åskådningar. Allt kan hända men så länge vi reflekterar över det är allt möjligt, kanske?

3 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Jag trodde det var lövsångaren som frågade mamma om han fick gå på bio. Bofinken låter väl mest kviddekviddekviddetikviddetivitt i en snirklig och intrikat sång. Fantastisk sång!

Sara sa...

Hm, jag har, tro det eller ej, klarat en tenta på just fågelläten (den kvalitativa lärarhögskolan) men måste erkänna att de absolut flesta är som bortflugna (hihi) ur mitt medvetande...Men en del känner jag igen ändå och just nu är det mer än välkommet med fågelsång!

Johan sa...

Haha, ja jag är också grym på fåglar. Fick även jag göra fågeltenta på Universitetet, frågan är...vad fan ska en Histora och Religion lärare med fågelläten till?