söndag, april 05, 2009

Framåt

Det går framåt med tillfrisknandet, trots bloggtystnaden. Jag har fortsatt legat i sängen större delen av dagen idag, men jag har nog varit feberfri sedan imorse. Och för en stund sedan var jag faktiskt ute; jag hade helt enkelt inget toapapper kvar efter allt snörvlande så jag for på Ica och handlade lite. Kroppen kändes tung, men det var skönt med lite frisk luft.

Min vikarie ringde redan igår kväll och frågade om jag skulle komma ikväll eller inte; han ville veta om han skulle ställa in sig på att sova idag eller vaka av och det kan jag ju förstå. Eftersom jag då var febrig var det inget svårt beslut och jag slapp helt enkelt våndan idag att avgöra hur pigg jag (inte) är. Nu är jag ledig till onsdag kväll och då ska det väl vara bra igen.

1 kommentar:

Johan sa...

men du, då piper jag över med nycklarna på onsdagkväll/natt :) Så ni kan komma in och vara kattvakt...vi far nog uppöver på torsdag och hem på tisdag.

Tänkte på det, om ni känner att det är enklare att ta med sig katten hem till er så är det ok. Men det kanske blir problem med alla andra katter ni har hemma. Katter bli ju också så stressade när de flyttas runt..