fredag, juli 01, 2011

Some kind of wonderful

Hänger framför Dirty Dancing som Svt visar. Det måste sägas; I love that movie. Det är nog min ultimata guilty pleasure och jag känner mig inte särskilt guilty för det längre. Det ÄR fortfarande en bra film (med en del fåniga inslag, sure). Jag har sett den tre miljarder gånger. Jag har musiken på två LP-skivor nånstans och kan nog varje scen, frame to frame. Och nynnar på musiken några sekunder innan den börjar osv. Kinda crazy va? But I love it!

Och nu när saker och ting gått nåt varv tycker jag åter att både kläderna och skådisarna är rätt snygga igen faktiskt. T.om Swayze i sina byxor med hög midja. Och att det är synd att Jennifer Gray opererade bort karaktären på sin speciella näsa.

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Den film jag sett flest gångar av alla tror jag. Kan varande replik, eller kunde iaf. Missade att den gick igår, läser ju inte tv-tablån så noga. Det var såå länge sedan jag såg den, så det borde vara dags igen.

Sara sa...

Jag trillade över den av en slump, ser ju aldrig på 'vanlig' tv heller direkt. Men den bör helt klart ses med jämna mellanrum :)