måndag, juli 25, 2011

Sista semesterrycket

Måndag, vardag och egentligen slut på semestern. M, som bara hade två veckor ledigt, började jobba imorse igen. Men jag är inte schemalagd förrän onsdag kväll så jag ska suga lite på semesterkaramellen ett par dygn till faktiskt. Trots att jag hade missade samtal från jobbet nu på förmiddagen. I need this.

Det är blå himmel men blåser ganska kraftigt från havet så det är inte alldeles varmt ute. Det blev därför bara en kort stund på trappen idag. Nu sitter jag istället i källaren (där det också är kallt...) och mumsar nybakt morotsbröd som M bakade igår. Mucho gott!

Jag ska försöka att inte läsa så mycket om psykotiska, självutnämnda riddare idag, även om det är svårt att vrida blicken bort från det hemska. Men jag mår verkligen inte bra av allt som läggs ut att läsa (och funderar verkligen över om vi inte matas med för mycket info). Jag ska istället fortsätta mitt Harry Potter-maraton, läsa lite i min bok och kanske se över lite rabatter och trädgårdsland om orken finns. Ha semester, helt enkelt.

Inga kommentarer: