tisdag, juli 19, 2011

One week to go!

En vecka kvar av semestern nu. Jag har dubbel- och trippelkollat. Kl 20.53 den 27 juli förväntas jag vara tillbaka igen. Känns väldigt dubbelt, måste jag säga.

Så vad ska jag hitta på sista veckan? 1) Ett besök, nån dag, på Trästocksfestivalen finns i planeringen. Jag hoppas på icke-regn. Fredag såg mest intressant ut på schemat så det är väl den dagen/kvällen jag siktar på mest. 2) Vi har pratat om en dagstur för att bara turista på nåt ställe, det har vi inte gjort än men kanske kan bli verklighet under helgen. 3) Sen har jag en önskan om att gå och se Bridesmaids som har premiär på fredag. Tokhyllad i USA vilket i sig gör mig skeptisk, (och av trailern att döma verkar den inte mer speciell än att det är kvinnor inte män som 'har roligt') men jag vill ändå se den. Jag vill att den ska vara bra. And I loooove Kristen Wiig!

Jo, och så har jag 4) lovat U att vi ska ha träningspremiär till veckan. Skrämmande men spännande på samma gång. Kollade just och även om jag hade gissat på plus ett halvt ton visar vågen faktiskt bara på +0,5kg från före semestern. Gott så. Jag hade ju nån galen idé om att det skulle vara tvärtom, minus en del, men det funkar faktiskt inte insåg jag rätt tidigt. På semestern måste man få äta gott och ta ut svängarna lite.

Inga kommentarer: