onsdag, juli 27, 2011

Vardag

Då var jag tillbaka i stan igen. Vardag på riktigt igen. Jag har just packat upp och konstaterat att här behöver storstädas, yeay! Jag har sovit här en natt på fem veckor, tror jag, men det var inte välstädat innan dess och så har väl syrran (med kompisar) varit här lite ibland. Så det har dammat igen, syrrans kläder och saker är all over the place (!), det står gammal disk lite här och var och stället ser i allmänhet väldigt sunkigt ut. Bara att ta tag i, helt enkelt. Och komma ihåg att inte smita från gamla (och bra) principer som den att aldrig fara iväg utan att ha städat hemma först, just för att det är så skönt att komma hem till en städad tillvaro.

Men först ska jag promenera ner en sväng på stan, göra ett par ärenden och handla med mig lite mat hem till det ekande kylskåpet.

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Visst är det en bra princip det där att städa innan man åker, men väldigt svår att hinna med. Dessutom har J aldrig förstått den. När man kommer hem så dräller man ju packning och tvätt överallt.

Sara sa...

Sant förvisso, men det är så skönt att bara kunna sortera in packningen direkt där den ska vara, även om tvättkorgen råkar bli full. Om det är stökigt är jag mindre benägen att packa upp saker till sin rätta plats, och så blir allt bara ännu värre..