onsdag, juli 13, 2011

"Man är inte vuxen förrän man dricker kaffe"

Vi var alltså på bio igår. Jag hade önskat middag ute och bio med M och B som inte var särskilt svårövertalade. Så det blev en, som vanligt, god middag på Allstars (de har nog stans bästa lyxvegburgare) med tillhörande go'dricka. Syrran fick dyr cider, M drack öl och själv beställde jag in en alkoholfri drink som var precis så god som den såg ut på bilden jag postade.

Efter det gick vi på Costas, stans antagligen bästa kaffe-ställe. Jag fick ett utfall och bad om tips på kaffe för en person som inte egentligen gillar kaffe*. Han rekommenderade något som hette Smooth Criminal, men då han saknade ingredienser fick jag lova att återkomma i veckan för att testa den. Andrahandstipset blev en Latte Macchiato, vilket jag testade. Till en början var jag skeptisk och rös av kaffesmaken, men efter hand blev det faktiskt riktigt okej. Nu vet jag inte egentligen varför jag skulle vilja börja dricka kaffe vid 32 års ålder men det är ju alltid spännande att testa nya saker.

Ja sen avslutades den väldigt trevliga kvällen med bio varefter vi for hem i regnet och den mörka (det var verkligen mörkt, vad hände med de ljusa nätterna??) senkvällen. Fler såna dagar/kvällar behöver den här semesterrastlösa saken.

*Jag har aldrig förstått grejen, de tre kopparna kaffe jag prövat före den här kvällen har varit hemska allihop.

Inga kommentarer: