torsdag, maj 28, 2009

Six Feet Under - no more

Så nu är det gjort. Jag har sett färdigt hela Six Feet Under. Jag skulle bara se ett avsnitt igår kväll till middagen var det tänkt men just det slutade ju så dramatiskt att det inte gick att släppa. Så vid tre imorse hade jag strecksett färdigt de sista sex eller sju avsnitten. Nu är det slut och det känns lite eländigt. Som en förlust. Samtidigt är det nog bra för min metala hälsa. Sista avsnittet var dock väldigt bra. Jag var rädd för att det skulle hänga kvar saker men det blev bra.

Nu måste jag hitta en annan serie, som inte är lika dyster och inte ger mig en konstant rädsla för att allt är slut när som helst. Några tips?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Något helt annat, men likväl rätt kul har jag upptäckt. Christine. Hon från Seinfeld, du vet. Den serien blir bättre hela tiden tycker jag. Sett den?

Sara sa...

Jo jag har sett lite av den. Inte varit så väldigt imponerad kanske, mycket för att det känns som att Dreyfus gör samma roll som hon gjorde i Seinfeld. Men visst, den verkar helt klart ha tagit sig lite. Ingen hook dock...