onsdag, maj 20, 2009

Sara Duktig!

Jag har ju dessutom varit duktig och tagit tag i det där med träningskort. Har haft en rekvisition från jobbet liggande hemma i ett par veckor och idag var det dags. Jag har plockat ut mitt träningskort och dessutom (utan att jag förstod hur det hände) bokat en gyminstruktion nästa vecka. Bara sådär. Känns skitläskigt. Måste lägga lite pengar på träningskläder alltså.

Eftermiddagen har ägnats åt köksstädning. Jag hittade disk precis överallt (skrämmande mycket vid sängen; min matvanor är hemskt dåliga när jag är ensam) men nu är allt rent igen. Förbarmade mig över det röriga såpet under vasken också så nu är det rent och förvånande luftigt. Gjorde det med P3 Dokumentär som bakgrundsljud; mycket spännande om branden på Scandinavian Star.

Nästa quest är lunch och sen ska jag se om jag får vilat nåt eller om jag ska ta tag i register och utskick åt Fi. Måste bli av med lite to-do's nu eftersom jag har en fortsatt intensiv jobbperiod framför mig. Åtminstone fram till onsdag nästa vecka, sen blir det några få lediga dagar igen.

Inga kommentarer: