måndag, maj 04, 2009

Fel att låta fansen få företräde?

Aftonbladet tror sig ha gjort ett scoop då de fått nys om länken till ticnets "hemliga" försläpp av biljetterna till Eddie Izzards show. Ja, jag vet inte, men det är väl väldigt vanligt att det finns fanclubsbiljetter ute innan. I vart fall är det ofta så till konserter, så jag blev bara positivt överraskad då jag fick mejl från Izzards fansida i förra veckan om att också de gjorde samma sak. Inte alls konstigt, skulle jag vilja säga. Det lite konstiga i så fall är väl att det inte var en låst länk utan en som kunde spridas vidare, vilket jag med gjorde till tex Anna-Karin.

Sen valde Izzard själv att lägga ut en direktlänk till dessa sidor via twitter, ett par dagar efter att fansen fått sitt. Och jag gissar att det är hans val det med och att han gör det för att han antar att det är fans som följer honom där. Så vad är det konstiga egentligen? Hellre fansen än uppköpare som säljer vidare dem dyrt sen säger jag. Jag tror dessutom att det fanns biljetter kvar i eftermiddags så den här gången tog det lite längre än 8 minuter att få slut på dem.

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Ja, det fanns biljetter kvar på eftermiddagen men inte på PARKETT. Hehe. ;) Stort tack för tipset! Jag verkar dessutom få två biljetter över och står nu i valet och kvalet om jag skall vara bussig eller smart. ;)