söndag, januari 25, 2009

Summa helg

Sitter på tåget hem nu. Inte mycket bloggande har det blivit i helgen. Men ibland kan det vara skönt också. Helgen har gått ganska fort trots allt. Igår blev inte så mycket gjort efter mötet; Joakim lagade väldigt god lasagne som lockade fram tröttheten i mig. Så jag sov en stund sen medan Joakim såg Hellboy 2 (en film som visst möttes lite blandat om jag förstod det rätt) och sen spenderade vi ganska mycket av kvällen framför WoW. Jag var ganska trött i huvudet och Joakim verkade inte vara så sugen på att bege sig ut i det sugiga Stockholmsvädret (dimma, småregn och superhalt) så den planerade biokvällen uteblev helt enkelt. (Jag tycks ha svårt att komma iväg på bio nuförtiden. Får väl göra ett nytt försök till veckan.)

Idag har vi haft utflyktsdag till IKEA i Kungens kurva. Ganska mycket folk, men det var helt okej. Hittade den där datorväskan som Mattias efterlyst ett tag. Han hade en sån innan men så gick dragkedjan i den sönder varpå han tog tillbaka den röda fina datorväskan jag lånat av honom. Så nej, det var kanske inte helt osjälviskt som jag köpte honom en ny idag. Å andra sidan hade jag kunnat köpa mig själv en ny, men jag vet inte riktigt vad jag vill ha helt enkelt.

Passade också på att köpa med mig ett nytt påslakanset. Jag har ganska få sådana, och egentligen bara ett jag verkligen gillar. Vi får hoppas att detta står upp mot mina krav, helt enkelt. Det är ju rätt dyrt att köpa sånt när man envisas med att ha megastort täcke, men det finns verkligen inget skönare.

I övrigt fanns det inte så mycket jag kunde handla som var hyfsat enkelt att få med sig hem. Kan säga att det är trångt nog ändå här i sovkupén för tre (som just nu bebos av tre för varandra okända tjejer i typ samma ålder med varsin laptop i knäet). Ska väl försöka komma till sängs på en stund iaf. Tåget är framme redan före sju och det skulle vara skönt att få lite sömn iaf. Det brukar ju bli lite sådär på de här tågen trots allt.

Lite tråkigt att lämna Stockholm så snart, men samtidigt ganska skönt att komma hem. De dubbla känslorna fortsätter alltså. Lite min grej just nu. Får snart erkänna mig övermästrad av en grubbelperiod som knackat på ett tag nu. Vi får väl se vad den leder till.

Inga kommentarer: