lördag, januari 31, 2009

Natt i godislösa landet

Efter en dag av faktiskt ganska ordentlig ångest (fråga stackars Joakim som fick ta en del av lasset...) blev det en väldigt lugn natt på jobbet. Sådär att jag började morgonrapporten med att säga att jag nästan skämdes för att så få var nybytta på. Men de allra flesta sov ju som barn och var till synes nöjda så det fanns ingen anledning för mig att springa där och väcka dem. Och som alla säger; det är de riktigt lugna nätterna som gör att man orkar med de stökiga. Så nu är jag beredd för resterande helgen.

Men när lugnet satte in sådär vid elva redan igår kväll kom ett enormt godissug. Jag vet inte varifrån, det bara kom över mig. Det enda jag lyckades hitta var två stackars överblivna skumbananer i personalskåpet som jag snodde åt mig, men det hjälpte ju föga. Så ikväll är det jag som far lite tidigare och passerar valfri affär och handlar på mig ett stort lager godis. Då lär jag säkert inte bli sugen just inatt, men det må vara hänt.

2 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

Det nattliga sötsuget går liksom inte att bekämpa med godis hur frestande det än känns. Det är faktiskt morötter som är bäst.

Sara sa...

Ja det kanske är så. Morötter hade jag faktiskt tillgång till men det lockade inte. Just då =)