lördag, januari 03, 2009

Sara surar lite

Förra året tipsade jag er om webserien The Guild som något att inte missa. Det var första säsongen det. Sen verkar det ha ändrats en del till säsong två i och med att man blev sponsrad av Microsoft-pengar. Nu hittar jag den inte på youtube längre utan man verkar vara hänvisad till en sugig msn-spelare som inte jag lyckas få igång i linux. Just snyggt.

De två första avsnitten har jag sett på deras hemsida, men utöver det har jag inte sett nåt alls nästan. Bara delar av det som Mattias fått igång på sin windowsmaskin. Och plötsligt var varenda lappis och skärm strösslade med windowsdekaler... Strange va?

2 kommentarer:

Nora sa...

ELSKER The Guild! Hahahhaha helt genialt! Har sett opp til episode 4 i sesong to, men så dte hos kameraten min, så veit ikke helt hvor han fikk det fra. Tror han hadde lastet det ned!

Johan sa...

Konstigt att inte Blizzard hög först, tänk vilket samarbete de skulle kunna ha med serien. Menar de hade ju inget emot att Wow blev parodi i South Park. Känns också som fel demografi och inrikta sig på Xbox Live...är väl ändå inte de som spelar Wow?

P.S Nu är vi hemma, katterna var jätte glada att se oss, men de såg även nöjda ut, så det syns att de haft bra kattvakter :)