tisdag, januari 20, 2009

Att prioritera om tiden

Inte mycket till bloggande idag. Har varit väldigt trött mest. Börjar kännas kroniskt. Till råga på allt missade jag ett möte med nattskiftet som var en timme före jobbet ikväll. Inte bra. Det blir så när man är lite dagavill.
Förra natten var en sån där mellan-natt. Lite lagom rörelse. Och ett ganska hårt knytnävslag på struphuvudet. Om ni undrar så, jo, det gör ont. Men det gick över. Efter den här natten har jag ett par lediga nätter.
Hur det blir till helgen får vi väl se. Antingen blir jag kvar och jobbar eller så får jag semester och far till Sthlm på styrelsemöte. Jag hoppas då på det. Det är sista mötet före kongressen då jag avgår från posten som ledamot. Det känns lite märkligt. Skönt på ett sätt, väldigt tråkigt på ett annat. Men ska jag vara ärlig mot mig själv så behöver jag en liten paus från det obetalda engagemanget så att jag kan lägga tid till mig, människorna omkring mig och på jobbsökandet. Med mera. Jag skulle gissa (och hoppas) att jag inte blir utan Fi-arbetet helt oavsett, jag kommer nog behövas en del ändå framöver även om jag inte sitter i nån styrelse.

Inga kommentarer: